کوکونات لورامید

برای اطلاع از موجودی و قیمت لطفا با مشاورین شرکت تماس حاصل نمایید

Cocoamide dea

لورامید یک آمیدچرب لوریک اسید است که با نام لوریک آمید و کوکونات لورامید و همچنین نام کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید نیز شناخته می شود.این ماده درکنار سویامید به بسیاری از محصولات آرایشی و شوینده ها استفاده می شود.لورامید یک کنترل کننده ویسکوزیته به شمار می رود. این خاصیت باعث می شود که مواد شیمیایی بسیار روان نشوند و به راحتی مورد استفاده قرار بگیرند.
یک امولسیفایر، حجم دهنده و عامل تولید کف است.این ماده توانایی افزایش مقدارکف ویا تثبیت کف یک سورفکتانت رادارد.
از این ماده در تولید اغلب محصولات مورد استفاده در حمام مانند شامپو و صابون … وهمچنین به عنوان یک ماده تمیز کاری و پشم شویی در صنایع نساجی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر اینها این ماده در ضد زنگ ها ، تثبیت کننده های لاتکس و فرمولاسیون های ضد آب کاربرد دارد.

توضیحات تکمیلی

برند

farayand, moheb

بسته بندی

بشکه

وزن

230kg

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کوکونات لورامید”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کوکونات لورامید”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *