پلی اتیلن گلایکول7 (peg7)

برای اطلاع از موجودی و قیمت لطفا با مشاورین شرکت تماس حاصل نمایید

polyethylene glycol

گلیسرول کوکوآت یا پلی اتیلن گلیکول ۷ که با نام مخفف peg7 شناخته می شود،ماده ای بی رنگ و محلول در آب و محلول های الکلی با بوی قابل تشخیص روغن نارگیل است . این ماده فعال سطحی غیر یونی نوعی استر اسید چرب با منبع غیر حیوانی می باشد .
با مواد فعال سطحی آنیونی ، کاتیونی و سایر مواد نانیونیک سازگار است . در محدود نرمال بکار رفته مواد آرایشی و بهداشتی پایدار می باشد .
جاذب رطوبت ، نرم کننده ، امولسیون دهنده و دارای حداقل اثر منفی بر روی کف کنندگی محصولات ، کمک حلال برای افزدونی هایی از قبیل اسانس ها و روغن ها می باشد.
از کاربردهای PEG 7 میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

پوشش های تولیدی بر پایه آب.
استفاده در تولید باتری ها.
عامل ضد گرد و غبار در تولیدات کشاورزی.
پاک کننده ها و شوینده ها.
مرطوب کننده در محصولات آرایشی بهداشتی.
حامل رنگ دانه در رنگ و جوهر.

توضیحات تکمیلی

برند

india, iran

بسته بندی

بشکه

وزن

200kg, 220kg

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پلی اتیلن گلایکول7 (peg7)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پلی اتیلن گلایکول7 (peg7)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *