پارافین مایع

برای اطلاع از موجودی و قیمت لطفا با مشاورین شرکت تماس حاصل نمایید

Liquid paraffin

پارافین مایع که به آن white oilنیزگفته می شود یک روغن شفاف و بدون بو است که از یک منبع معدنی ، نوعاً از یک ماده تقطیر شده نفتی بدست می آید.نفت مایعی است که به طور طبیعی از زمین استخراج می شود و پس از خالص سازی و تبدیل شدن به پارافین مایع ، هیچ شباهتی به نفتی که استخراج شده ندارد.
روغن معدنی را می توان برای اهداف مختلفی از جمله ملین ، در تهیه غذا و کاربردهای مکانیکی ، الکتریکی و صنعتی استفاده کرد. با این حال، پارافین مایع اصطلاحی است که برای روغن معدنی بسیار تصفیه شده اختصاص یافته و مناسب محصولات مراقبت از پوست ، مواد آرایشی ، دارویی و حتی برای مصرف خوراکی است.
پارافین مایع به دو شکل وجود دارد که نباید آنها را با یکدیگر اشتباه گرفت. هر کدام از آنها در زمینه ها و صنایع مختلف کاربردهای فراوانی دارد. یک شکل از پارافین مایع نوعی نفت سفید بسیار تصفیه شده است که به عنوان سوخت استفاده می شود. دیگری روغن معدنی بسیار تصفیه شده ای است که کاربردهای مختلفی دارد مثلا در تولید موارد آرایشی و دارویی مورد استفاده قرار می گیرد.

توضیحات تکمیلی

برند

india, iran

بسته بندی

بشکه

وزن

175kg, 220kg

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “پارافین مایع”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “پارافین مایع”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.