سدیم استئارات

برای اطلاع از موجودی و قیمت لطفا با مشاورین شرکت تماس حاصل نمایید

Sodium stearate

استئارات سدیم نمک سدیم اسید استئاریک است. این جامد سفید رایج ترین صابون است.، که در بسیاری از انواع دئودورانتها جامد، لاستیک، رنگ های لاتکس، و جوهر یافت می شود و از طرفی جزئی از برخی افزودنی های مواد غذایی و طعم دهنده غذا است.
از این ماده در فرمولاسیون ابتدایی انواع چربی گیرها استفاده می شود.
استئارات سدیم دارای دو بخش آبدوست و آبگریز است.
همچنین در صنعت داروسازی به عنوان یک سورفاکتانت برای کمک به حلالیت ترکیبات آبگریز در تولید اسفنج های مختلف دهان استفاده می شود.استئارات سدیم یک ماده بسیار کاربردی در فرمولاسیونهای آرایشی است. این ماده می تواند به عنوان امولسیون کننده در تثبیت لوسیون ، باعث غلیظ تر شدن محصول و ایجاد احساس و ظاهر خامه مانند شود.

توضیحات تکمیلی

برند

iran

بسته بندی

کیسه

وزن

20kg, 25kg

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سدیم استئارات”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سدیم استئارات”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *