دی پنتانول(B5)

برای اطلاع از موجودی و قیمت لطفا با مشاورین شرکت تماس حاصل نمایید

D-panthenol

پنتانول یا ویتامین B-5 در کلیه سلول های زنده موجود است.
دی پنتانول یک پودر کریستالی سفید و سفید است.
این ماده در آب و الکل بسیار محلول است اما در چربی ها و روغن ها نامحلول است.
دی پنتانول دارای خصوصیات عمیق نافذ و عالی است .مرطوب کننده عالی برای بازیابی و حفظ رطوبت طبیعی پوست است.دی پنتانول توانایی نفوذ در ریشه های مو و شفت های ترمیم و تقویت موهای آسیب دیده را دارد.
در لوازم آرایشی موضعی ، تولید کنندگان محصول اغلب ازدی پنتانول به عنوان مرطوب کننده استفاده می کنند. اما همچنین در بسیاری از مواد آرایشی به عنوان ماده نرم کننده ، تسکین دهنده و ضد تحریک کننده گنجانده شده است. همچنین دی پنتانول به پوست شما کمک می کند تا سدی در برابر تحریک و ریزش آب ایجاد کند.

توضیحات تکمیلی

برند

china

بسته بندی

بشکه, گالن

وزن

160kg, 20kg

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دی پنتانول(B5)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دی پنتانول(B5)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *