گوارگام

برای اطلاع از موجودی و قیمت لطفا با مشاورین شرکت تماس حاصل نمایید

Guar gum

گوارگام یا صمغ از گیاه گوار استخراج شده و در ترکیب با آب ، محلولی غلیظ را ایجاد می کنند که به سبب داشتن این ویژگی در صنایع غذایی کاربردهای بسیاری دارد.
اصلی ترین مناطق پرورش دهنده گوآر، کشورهای هند و پاکستان می باشند. با این وجود آمریکا، استرالیا و آفریقا نیز در تولید و صادرات این گیاه پرکاربرد به سایر نقاط جهان سهیم می باشند.
گوآرگام دارای خاصیت غلیظ کنندگی و پایدار کنندگی بوده و در صنایع غذایی،دارویی و همچنین آرایشی نقش امولسیفایری خود رانیز به نمایش می گذارد.این ماده پس از طی کردن مراحل صنعتی به یک پودر یکدست و نرم سفید رنگ تبدیل می گردد و درنهایت در صنایع مختلف به عنوان یکی از مواد اولیه فرآورده های تولید به کار برده می شود.

توضیحات تکمیلی

برند

اتابک, بی کول, عبدالقادر

بسته بندی

کیسه

وزن

25kg

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “گوارگام”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “گوارگام”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *