سدیم لوریل سولفات(SLS)

برای اطلاع از موجودی و قیمت لطفا با مشاورین شرکت تماس حاصل نمایید

sodium lauryl sulfate

سدیم لوریل سولفات دارای نام های سولفات سدیم مونولاوریل، سولفات سدیم دودسیل، سولفات سولفات مونولاوریل سدیم، سولفات دودکان سدیم، الکل لوریل، سولفات هیدروژن، نمک سدیم، سدیم n-lauryl سولفات و اسید سولفوریک نمک سدیم مونولاریل استرمی باشد.
سدیم لوریل سولفات یک سورفاکتانت است و اثربخشی، کم هزینه بودن، فراوانی و سادگی آن موجب استفاده از آن در انواع محصولات آرایشی، پوستی و مصرفی است. در صنایع و محصولات گوناگونی وجود دارد مانند: غذایی، مواد شوینده، دارویی، ساخت و ساز، چرم، کاغذسازی، اطفا حریق، موادپلاستیکی.

توضیحات تکمیلی

برند

china, iran

بسته بندی

کیسه

وزن

20kg

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سدیم لوریل سولفات(SLS)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سدیم لوریل سولفات(SLS)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *