سدیم لوریل سولفات (SLS)

برای اطلاع از موجودی و قیمت لطفا با مشاورین شرکت تماس حاصل نمایید

sodium lauryl sulfate

سدیم لوریل سولفات که با نام اختصاری sls نیز شناخته می شود و به دوصورت رشته ای و پودری است. این ماده یک ترکیب شیمیایی امولسیون کننده،پف دهنده، تسریع کننده انحلال وکف کنندگی است که از آن درصنایع شویندگی ،دترژنت ها و یا مواد غذایی استفاده می شودو مواد فعال کننده سطح آنیونی در تولید شامپو می باشد.
این ترکیب در اکثر مواد شوینده های تجاری و پاک کننده های صنعتی و مواد بهداشتی و پاک کننده های بدن و سربه کار می رود و جز مواد اولیه آرایشی-بهداشتی و دارویی است.

توضیحات تکمیلی

برند

malaysia

بسته بندی

کیسه

وزن

25kg

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سدیم لوریل سولفات (SLS)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سدیم لوریل سولفات (SLS)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *